I jalle fall

Halla halla!

Jag ar i Spanien igen, pa min andra resa som reseledare. Jag trodde inte att jag skulle vara saaaa upptagen att jag inte skulle kunna uppdatera bloggen mer an varannan vecka. Sorry for det!

Men min forsta resa gick bra, och den har andra har hittills gatt annu battre. Idag skulle vi egentligen till Andorra, men eftersom det bara var en man som ville med fran min grupp, och den andra bussen som ar i ett grannsamhalle har hade sex stycken, sa fick hon ta min gubbe ocksa. Sa da blev jag helt plotsligt ledig. Super!

Tyvarr ar det sa att det regnar lite smatt just nu. Igar pa Barcelonaturen var vadret battre, aven om det inte var kanon. Det blev inte blott pa bussrutan forran vi var pa vag hem igen, sa det var ju skont.

Min grupp forra veckan var en ganska svar sadan. Inte supersociala och fa som ville med pa utflykterna. Det blev dessutom lite snurrande runt i bade Barcelona och Andorra eftersom ja, vi korde lite fel. Men det gick bra anda. Och vadret hela den veckan var toppen.

Den har gruppen jag har nu ar superbra. Trots att det inte ar manga som vill med pa utflykterna, sa ar det sa att de som AR med, ar jattetrevliga. Jag hade bara fem med mig pa valkomstaftonen, men vi delade pa tva flaskor sangria och hade valdigt kul tillsammans. Likadant med Barcelona igar, bara 12 stycken, men det blev en rolig utflykt i alla fall.

Forra gangen hade jag med mig fyra killar runt 20, och da var jag lite orolig for hur de skulle skota sig, men det var inga problem. Jag sag knappt till dem under veckan alls. Och den har gangen har jag 9 killar i samma alder, som reser tillsammans. Och de ar verkligen superroliga! Pa nerresan hit slog de vad om allt mojligt, bland annat om hur gammal jag var. 23-29 lag gissningarna pa. Jag som fyller bara 22 i augusti.

Sedan ska jag sluta saga "i alla fall" (eller "i jalle fall" som jag ju da uttalar det). De slog namligen vad om hur manga ganger jag skulle saga det, och jag visste ju naturligtvis inte vilket ord de raknade. Inte forran jag passerat den hogsta gissningen pa 28 eller 29, da fick jag reda pa det. Sa, jag ska i jalle fall sluta saga i jalle fall. Jag ska i jalle fall forska. I jalle fall.

RSS 2.0